Ni izgovorov, mi smo tu celo leto!

... najdete nas v Pradah pri Kopru

1. V FIT365 bomo nadgradili programe vadbe
Programi, ki bodo na voljo: TABATA30min. Visoko intenzivni trening, HMO (humana movement optimization), Nirvana,Bodypower, Spinning, Pilates, BIKE&BODY, Killer workout, Bootcamp, TRX, Bodypump, osebno trenerstvo, trening v parih, manjši skup. trening, izdelava jedilnika, svetovanje, SLIM BELLY....

2. Za vas imamo top oblačila znamke
Corpocabana SLIM PANTS + belly - termo učinek

3. Prav tako imamo v času vpisov na voljo akcijske dvo-mesečne, tro-mesečne in letne karte za vse vadbe in novost za neomejeni obisk vadb.

4. V kolikor pa se želite znebiti cm okoli pasu, vam sporočam, da SLIM BELLY ponuja odlične rezultate v samo 12 terapijah po 30 min. Lažje cardio vadbe.

5. V kolikor boste imeli probleme s sklepi imamo na voljo tudi manualnega terapevta, kateri vas bo pregledal , pomagal in svetoval.

6. Preizkusi novo revolucionarno metodo HMO (optimizacija giba, telesne drže in odprava bolečin v sklepih). V samo par minutah analiziram hojo posameznika in določim enostavne vaje s katerim dosežemo izjemne rezultate, kar se tiče gibljivosti, odprava bolečin,boljšega počutja.


Dobrodošli!

Sem Martina Lenasi Velušček, ustanoviteljica FIT365 v Pradah pri Kopru. Imam 25 let izlušenj na področju fitnesa in zdravega načina življenja. Pri nas najdete vrsto vadb s katerimi lahko krepite dušo in telo. Ponosni smo na svoje delo in rezultate ki jih dosegajo naši vadeči. Pridi in prepričaj se sam. Ni izgovorov, mi smo tu celo leto.

URNIK


CENIK


OPIS VADB


HIŠNI RED


Lokacija

FIT365, trenerstvo in nutricionizem, d.o.o.

Pobeška cesta 54A
6000 Koper

T: +386(0)41 351 071
W: http://www.fit365.si
E: martina.lenasi@gmail.com


Sledite nam