Ni izgovorov, mi smo tu celo leto!

... najdete nas v Pradah pri Kopru

Kaj o nas pravijo drugi…

- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * -  

Če se nahajaš na tej strani, te verjetno zanima, če so naše vadbe res učinkovite.  Moj odgovor je…

ODVISNO!

Pa ne zato, ker bi dvomila v vadbe, ki jih delamo in živimo, pač pa zato, ker ne vem, kakšno pred znanje imaš in kaj točno si želiš doseči (kondicija, moč, mišična masa, hujšanje…)

Vem pa naslednje…

Skoraj vsem ljudem, ki so dosledno upoštevali moje nasvete, bili dosledni, vztrajni …se je počutje obrnilo na bolje.

Trening z Martino in Matejem je super. Pravzaprav sta si zelo različna v načinu vodenja a oba dejansko vrhunska. Res zame je Fit365 edina popolna vadba za oblikovanje telesa. Pa še velik poudarek je na raztezanju, kar sem drugje pogrešala. Pa še »fell home« občutek, luči, svečke zmaga!

MOJCA GOBINA MRAVLJE – vodja prodaje MICE (kongresni segment)


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - 

Fit365 obiskujem, ker Matej vstane zgodaj in imam lahko trening ob uri kateri še večina ljudi poleževa. Dovoli, da delam kar hočem J

KRISTINA LAMPE – računovodja


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - 

V Fit365 hodim, ker se počutim pozitivno in motivirano. Poskrbim za svoje telo in dušo. Z visoko profesionalnostjo inštruktorjev sem dosegla v kratkem času odlične rezultate. Martina mi zna svetovat in se posveti vsaki stranki. Priporočam EMS trening!

BOJANA KLEPAČ - Business Development Manager Quehenberger logistics


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - 

Po napornem dnevu v službi bi se človek najraje zgrudil na kavč in dal vse štiri od sebe. Razen ob ponedeljkih in sredah. Takrat je na vrsti trening z Martino (in Matejem) in takrat se ni težko spraviti v športno opremo in se odpraviti spet od doma. Iz dveh razlogov: ker veš, kaj te tam čaka, obenem pa tega ne veš. Veš, da boš spravila telo na obrate, se prepotila, kljubovala naporu in preizkušala meje svojih zmogljivosti, na koncu pa boš nagrajena s popolno sprostitvijo in glavo izpraznjeno vsega na kopičenega stresa. Tisto, česar ne veš, je, kakšna bo pot do nagrade. Noben trening ni deja-vu, vsak je drugačen od prejšnjega, vsak prinese nekaj novega in inovativnega, kar zbudi tiste mišice, za katere sploh nisi vedela, da jih imaš.

ILONA DOLENC – novinarka


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - 

V Fit365 je zakon, ker vedno znajo pričarati super sproščeno vzdušje, istočasno pa ti ne pustijo zabušavat. To, kar vsi rabimo! 

NIKA VOGRINČIČ – sladoledarna


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - 

Zaradi zdravstvenih razlogov sem dolgo iskala osebnega trenerja. Po priporočilih znance vsem se odločila za fit365. Izkazalo se je, da je to bila ena od redkih, pravih življenjskih odločitev, saj so mi pomagali do zdravja, boljšega počutja in ne nazadnje do lepšega izgleda.

NEDA LOKAS – director


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - 

Alora, v FIT365 hodim zato, ker se tam počutim dobro in sproščeno, vem da naredim nekaj zase in da sem v dobrih rokah izkušenih inštruktorjev. Martina se od začetka trudi da se vsakemu posveti in njeni treningi so super in ker to dela z veseljem in srcem.

VESNA ŠAVRON – računovodkinja


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - 

Zakaj fit356? Ker so profesionalci na svojem področju, ker ko vstopiš skozi njihova vrata se počutiš domače in ker ti vedno dajo občutek da si sposoben.
Zakaj Martina? Ker zna svetovat, ker te nasmeje in je "zajebana".
Zakaj Matej? Ker je majstor na svojem področju, ker te ne te ra z dretjem ampak te spodbuja, ti pokaže kako vadbo pravilno izvajati, te popravi in ti ne da občutka slabe vesti ko kej ne zmoreš ker vsak od nas ima kdaj dan Ne.

In kar je meni najpomembnejše .. te postavi pred dejstva in tudi če kdaj ne prideš na trening ob 6.15 zjutraj ker se ti pač uni dan dlje spi, te ne nahruli ampak ti postavi izziv da se naslednjič že ob 5.10 zbudiš pa čeprav je četrtek in nimaš treninga.

VANESA GREGORIČ - logistika


- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - Dobrodošli!

Sem Martina Lenasi Velušček, ustanoviteljica FIT365 v Pradah pri Kopru. Imam 25 let izlušenj na področju fitnesa in zdravega načina življenja. Pri nas najdete vrsto vadb s katerimi lahko krepite dušo in telo. Ponosni smo na svoje delo in rezultate ki jih dosegajo naši vadeči. Pridi in prepričaj se sam. Ni izgovorov, mi smo tu celo leto.

URNIK


CENIK


OPIS VADB


HIŠNI RED


Lokacija

FIT365, trenerstvo in nutricionizem, d.o.o.

Pobeška cesta 54A
6000 Koper

T: +386(0)41 351 071
W: http://www.fit365.si
E: martina.lenasi@gmail.com


Sledite nam