Ni izgovorov, mi smo tu celo leto!

... najdete nas v Pradah pri Kopru

EMS


V 20 minutnem treningu omogoča porabo tudi do 1500 kcal. Nova, revolucionarna vadba. Učinek vadbe s pomočjo EMS je mnogo več od povečanja in izgradnje mišične mase in učvrstitev telesa.

 Preberi več 

HMO


Optimizacija giba, telesne drže in odprava bolečin v sklepih. V samo par minutah analiziram hojo posameznika in določim enostavne vaje s katerim dosežemo izjemne rezultate, kar se tiče gibljivosti, odprava bolečin, boljšega počutja.

 Preberi več 


Slim Belly


Je najsodobnejša infraredtehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano.

 Preberi več 


Vibro GYM


Je nastala kot rešitev astronavtov, ki so dneve preživljali v breztežnostnem prostoru in niso mogli uporabljati mišic. Zaradi vibracijskega treninga so edini v vesolju zdržali 420 dni (prej 120 dni).

 Preberi več 


Manualna terapija


Manualna terapija je del tradicionalne medicine. Zajema vrsto razlicnih terapevtskih tehnik, ki se izvajajo z rokami. Je varna in naravna, zanjo je znacilen skrben pristop k individualnim potrebam posamezne osebe v vseh fazah zivljenja od rojstva do starosti.

 Preberi več 


Sestava personaliziranega jedilnika


Prehransko svetovanje in izdelava jedilnika in meritve telesne sestave, prehranska anamneza. Jedilnik prilagojen bioritmu, prehranjevalnim navadam ter ciljem posameznika. Ugotavljanje nepravilnosti v prehranjevanju ter svetovanje za dosego želenih ciljev.

 Preberi več 


Dobrodošli!

Sem Martina Lenasi Velušček, ustanoviteljica FIT365 v Pradah pri Kopru. Imam 25 let izlušenj na področju fitnesa in zdravega načina življenja. Pri nas najdete vrsto vadb s katerimi lahko krepite dušo in telo. Ponosni smo na svoje delo in rezultate ki jih dosegajo naši vadeči. Pridi in prepričaj se sam. Ni izgovorov, mi smo tu celo leto.

URNIK


CENIK


OPIS VADB


HIŠNI RED


Lokacija

FIT365, trenerstvo in nutricionizem, d.o.o.

Pobeška cesta 54A
6000 Koper

T: +386(0)41 351 071
W: http://www.fit365.si
E: martina.lenasi@gmail.com


Sledite nam