Ni izgovorov, mi smo tu celo leto!

... najdete nas v Pradah pri Kopru

EMS - BOLJŠE, HITREJE, MOČNEJE!

Preizkusite ZASTONJ prvo vadbo! REZERVIRAJ TERMIN ...

... rezerviraj termin preko telefona na +386(0)41 351 071 

EMS je nova, revolucionarna vadba. Učinek vadbe s pomočjo EMS je mnogo več od povečanja in izgradnje mišične mase in učvrstitev telesa. EMS vadba je najnovejši dosežek EMS tehnologije in nudi hiter in varen način vadbe, ki v 20 minutnem treningu omogoča porabo tudi do 1500 kcal. Poleg tega EMS ima edinstven termo efekt, ki pomaga pri razgradnji celulita in maščobnih oblog. Rezultati že po 10 treningih/terapijah.

Pri EMS vadbi uporabljamo kombinacijo hotenega mišičnega krčenja (navadna vadba) s sočasno z uporabo električne stimulacije, zato je rezultat hitro opazen in učinkovit. Lahko pa dodamo samo program termo efekt (pasivni program), kot anticelulitna terapija.

Ta kombinacija EMS vadbe z izvajanjem naravnih gibov, prinaša zelo učinkovite rezultate. Vaš osebni trener lahko nadzoruje vsako mišično skupino in prilagaja intenzivnost vadbe, glede na vaše individualne cilje. Zato boste z EMS vadbo dosegli viden uspeh v zelo kratkem času.

EMS vadba se lahko uporablja kot samostojna vadba, v estetiki ali za rehabilitacijo poškodovanih mišic.

Prednost EMS vadbe je v individualnem treningu, kjer se moč in intenziteta vadbe prilagajata posamezniku.

Kaj sploh pomeni EMS tehnologija?
EMS je kratica za Elektro Mišično Stimulacijo. Gre za napravo, katere korenine segajo v povsem zdravstveno področje, kjer so napravo uporabljali pri rehabilitaciji in pacientih, za katere je bilo za preživetje, vključitev v normalno življenje bistveno hitro pridobivanje na mišični moči in vzdržljivosti. Mišična vzdržljivost, mišična moč, mišična odzivnost in definicija. Tehnologija elektro mišične stimulacije posnema povsem naravno aktivacijo in prenos informacije v centralni živčni sistem preko električnega impulza, ki mišici sporoči, da se krči. Tako v 20-minutah treninga z osebnim trenerjem preko vnaprej pripravljenega programa (oblikovanega na podlagi vaših ciljev) dosežete do 150-krat več mišičnih kontrakcij kot pri običajnem treningu. Vključenih je 95% mišic. Zato tako velika poraba kalorij.


Posnetki na spletu ...Dobrodošli!

Sem Martina Lenasi Velušček, ustanoviteljica FIT365 v Pradah pri Kopru. Imam 25 let izlušenj na področju fitnesa in zdravega načina življenja. Pri nas najdete vrsto vadb s katerimi lahko krepite dušo in telo. Ponosni smo na svoje delo in rezultate ki jih dosegajo naši vadeči. Pridi in prepričaj se sam. Ni izgovorov, mi smo tu celo leto.

URNIK


CENIK


OPIS VADB


HIŠNI RED


Lokacija

FIT365, trenerstvo in nutricionizem, d.o.o.

Pobeška cesta 54A
6000 Koper

T: +386(0)41 351 071
W: http://www.fit365.si
E: martina.lenasi@gmail.com


Sledite nam