Ni izgovorov, mi smo tu celo leto!

... najdete nas v Pradah pri Kopru

Slim belly - infra red system

je najsodobnejša infraredtehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano.

Raven trebuh ni samo stvar lepote, ampak tudi zdravja, saj odvečna maščoba na tem delu telesa, natančneje visceralna maščoba, ki obdaja notranje organe, lahko napoveduje resne zdravstvene težave, kot so težave s srcem, diabetes tipa II in nekatere vrste raka. Žal je prav na tem delu telesa še posebej trdovratna.

Kako shujšati v trebuh?
1. Hujšanje v trebuh bo učinkovito le, če se ga bomo lotili tako z vadbo-30 min. s SLIM BELLYEM je čisto dovolj kot tudi z zdravo prehrano.
2. Najboljša vadba za učinkovito odpravljanje trebušne maščobe je kombinacija lažje cardio vadbe z uporabo SLIM BELLY pasov.
3. Nobena vadba ne bo popolnoma odpravila trebušne maščobe. Te se bomo znebili le, če se bomo ob tem tudi zdravo prehranjevali. SLIM BELLY je samo odskočna deska, da dobite še večjo motivacijo za redni trening!

Pri hujšanju v trebuh se borimo z dvema vrstama maščobe, podkožno in visceralno maščobo. Podkožna maščoba je tista, ki nam pri hujšanju v trebuh povzroča preglavice, saj prekriva mišice. Visceralna maščoba, ki obdaja notranje organe, pa predstavlja tveganje za zdravje, saj izloča vnetne spojine, zaradi katerih se poveča tveganje za nekatere bolezni. Kadar jo je preveč, govorimo o tako imenovani trebušni oziroma visceralni debelosti. In kako se z vadbo znebiti tako podkožne kot visceralne maščobe? Če želimo, da telo uporabi maščobne zaloge kot gorivo, ga moramo pripraviti do tega, da začuti pomanjkanje energije, kar pomeni, da moramo pokuriti več kalorij, kot jih vnesemo vanj. Čeprav ne moremo usmeriti telesa, da bi poseglo po maščobnih zalogah na točno določenih delih telesa, je visceralna maščoba običajno tista, ki jo uporabi najprej, saj mu je najlažje dostopna. Odvečno visceralno maščobo uspešno odstranimo s pomočjo SLIM BELLY pasov. V samo 30 minutah 3x na teden izgubimo po 12 terpijah od 8-17 cm! Preizkušeno in dokazano.

UČINKI SLIM BELLY HUJŠANJA - INFRARED SYSTEM
· Dvig metabolizma - Pod vplivom IR svetlobe mitohondriji (energijski del celice) proizvedejo več ATP (celično gorivo).
· Zmanjšanje maščobnega tkiva - Skupina žensk, ki je vadila pod vplivom IR svetlobe 3xtedensko 4 tedne je v povprečju izgubila 440% več, kot vzporedna skupina žensk, ki je vadila brez vpliva IR svetlobe.
· Zmanjšanje obsegov in kilogramov hitreje - Dvig metabolizma povzroči dvakrat večjo porabo kalorij v enakem času. Poveča se prekrvavitev organizma, ki omogoči večji pretok kisika in hranilnih snovi do mišic ter učinkovitejše odstranjevanje toksinov iz telesa in tako zmanjšanje celulita.
· Lokalno odstranjevanje maščobnih oblog okoli trebuha, kjer je maščoba najbolj trdovratna.
· Povečanje energije - IR svetloba aktivira barvno občutljivo kemikalijo (kromoforje in citokromni sistem), ki do globine 23 cm stimulira energijske procese v celici.
· Povečana prekrvavitev v mišicah - IR svetloba vpliva na sprostitev dušikovega oksida, ki razširi žile v mikrocirkularnem sistemu in omogoči večji dotok krvi v mišice.
· Večja vzdržljivost - Mišična utrujenost se pod vplivom IR svetlobe zmanjša za 42,2%. Vrhunski športnik lahko doseže dvig lastnega aerobnega praga.
· Večja moč - Na izločanje rastnega hormona ne vpliva vadba sama po sebi, temveč povečana telesna temperatura, ki jo dosežemo z IR svetlobo. Rastni hormon povečuje mišično maso, zadržuje kalcij in okrepi lipolizo (porabo rezervne maščobe).
· Krajši čas vadbe – Zaradi povečane proizvodnje ATP in hitrejšega pretoka krvi skozi kapilare, lahko oseba skrajša čas, ki je potreben za ogrevanje in vadi na višji težavnostni stopnji brez strahu pred naglim dvigom krvnega tlaka. Za povečan učinek vadbe, brez podaljšanja časa vadbe ali obremenitve.
· Razstrupljanje telesa – Povečan pretok krvi spodbudi znojnice, da s pomočjo znoja odstranjujejo iz telesa odpadne produkte presnove in različne toksine. Potenje je edini način, da se iz telesa odstranijo karcinogeni PCB, dioksin, ftalati in hitrohlapne organske hidrogenkarbonate.
· Zmanjša vidni celulit - Celulit je rezultat odvečne maščobe, odpadnih snovi in toksinov, ki so se zaradi slabe cirkulacije zadržali v podkožju in postane viden zaradi oslabljenega vezivnega tkiva. IR svetloba pomaga pri obnovi vezivnega tkiva in dokazano zmanjšujejo celulit.
· Pomlajevanje kože - DNA sinteza v fibroblasih, ki vpliva na elastičnost kože se pod vplivom IR svetlobe poveča do 5x. Rezultat je mladostna, lepša in cvrsta koža.
· Zmanjšanje bolečine v sklepih in mišicah, ter povečana fleksibilnost – Toplota IR svetlobe se že dalj časa uporablja v rehabilitaciji. Dokazano blaži bolečino in poveča prekrvavljenost na bolečih delih ter poveča stopnjo fleksibilnosti.
· Trajni rezultati - Dosežen rezultat ne zmanjšuje le maščevja in lokalnih maščobnih oblog, temveč trajno vpliva na spremembo telesne presnove. S povečanjem mišične mase porabi telo več energije tudi ko miruje.
· Varnost IR svetlobe - Infrardeča svetloba je del spektra elektromagnetnih valov, ki so nujno potrebni pri presnovi in rasti človeškega organizma. IR žarki so del naravnega svetlobnega spektra le da ne vsebujejo nevarnih UV žarkov, ki poškodujejo kožo.
Dobrodošli!

Sem Martina Lenasi Velušček, ustanoviteljica FIT365 v Pradah pri Kopru. Imam 25 let izlušenj na področju fitnesa in zdravega načina življenja. Pri nas najdete vrsto vadb s katerimi lahko krepite dušo in telo. Ponosni smo na svoje delo in rezultate ki jih dosegajo naši vadeči. Pridi in prepričaj se sam. Ni izgovorov, mi smo tu celo leto.

URNIK


CENIK


OPIS VADB


HIŠNI RED


Lokacija

FIT365, trenerstvo in nutricionizem, d.o.o.

Pobeška cesta 54A
6000 Koper

T: +386(0)41 351 071
W: http://www.fit365.si
E: martina.lenasi@gmail.com


Sledite nam