Ni izgovorov, mi smo tu celo leto!

... najdete nas v Pradah pri Kopru

Vibro GYM - vibracijska plošča

VIBRACIJSKA PLOŠČA je nastala kot rešitev astronavtov, ki so dneve preživljali v breztežnostnem prostoru in niso mogli uporabljati mišic. Zaradi vibracijskega treninga so edini v vesolju zdržali 420 dni (prej 120 dni). Danes je vibracijska plošča visoko cenjena naprava za FITNES, ZDRAVJE in TERAPIJO!

Princip delovanja vibracij izhaja iz formule F=m×a. Sila na kateri koli objekt se lahko poveča tako na račun mase kot na račun pospeška. Tako fitnes naprave ali treningi s prostimi utežmi izkoriščajo maso, vibracijska plošča pa pospešek. Kako konkretno si lahko to predstavljamo? Vibracijska plošča oddaja vibracije, ki povzročajo nestabilnosti v človekovem telesu. Na to se telo refleksno odzove z mišičnim nategovanjem in krčenjem saj poskuša telo ponovno spraviti v ravnotežje. Torej vibracije povzročijo porušenje ravnotežja v telesu, ki ga z mišičnimi kontrakcijami telo ponovno vzpostavi. Na ta način taka vadba ne vpliva zgolj na krepitev mišične mase temveč vključuje in izboljšuje tudi telesne stabilizatorje, ne da bi ob tem dodatno obremenjevali sklepe. Tako vadba z vibracijsko ploščo postane primerna za vse generacije ter za ljudi z določenimi telesnimi omejitvami (poškodba, artritis, multipla skleroza, prekomerna telesna teža, ipd.).

Priporočamo min. 10 treningov od 10-20 minut. 

KORISTI:
· pospešuje cirkulacijo krvi
· povečuje mišično maso
· izboljšuje prožnost mišic
· poveča eksplozivno moč
· povečuje kostno gostoto
· izboljšuje fleksibilnost telesa
· topi maščobne blazinice in celulit
· pospešuje presnavljanje
· pospešuje mišično regeneracijo
· manjši pritisk na sklepe
· izboljšuje ravnotežje
· izboljšuje koordinacijo telesa
· vaši treningi so bolje izkoriščeni
· znižuje stresni hormon
· pospešuje nastanek kolagena
· izboljšuje počutje in zdravje na splošno
· znižuje možnost nastanka poškodb
· fitnes, šport, zdravje
· medicina, rehabilitacija
· wellness, lepota

Dobrodošli!

Sem Martina Lenasi Velušček, ustanoviteljica FIT365 v Pradah pri Kopru. Imam 25 let izlušenj na področju fitnesa in zdravega načina življenja. Pri nas najdete vrsto vadb s katerimi lahko krepite dušo in telo. Ponosni smo na svoje delo in rezultate ki jih dosegajo naši vadeči. Pridi in prepričaj se sam. Ni izgovorov, mi smo tu celo leto.

URNIK


CENIK


OPIS VADB


HIŠNI RED


Lokacija

FIT365, trenerstvo in nutricionizem, d.o.o.

Pobeška cesta 54A
6000 Koper

T: +386(0)41 351 071
W: http://www.fit365.si
E: martina.lenasi@gmail.com


Sledite nam